Sprankeling

Zeeuwse

sprankeling

Zeeuwse sprankeling

Heeft u het gevoel dat u zich niet volledig kunt ontspannen? Wilt u wonen omgeven door rust en ruimte? In een luxe appartement in Residence Weumelinghe vindt u gegarandeerd waar u naar op zoek bent! Een luxe thuis met adembenemend uitzicht over de Oosterschelde; een plek waar u kunt genieten van al het moois om u heen. U kunt zich installeren in een fijne ligstoel op uw riant en zonnig balkon om heerlijk te lezen of puzzelen bij een prachtige Zeeuwse zonsondergang. Of gezellig een stuk wandelen met uw partner langs de Zeeuwse kustlijn met uw blote voeten in de branding.

Wonen in Wemeldinge direct aan de Oosterschelde betekent bijzonder onthaasten; watersporten, fietsen en (hard)lopen in deze prachtige omgeving is altijd een unieke ervaring.

De Zeeuwse sprankeling vindt u ook terug in alle heerlijke streekproducten die Zeeland herbergt. Nippen aan een heerlijk glas Zeeuwse champagne, verse oesters ‘slurpen’ of een heerlijke ‘fruits de mer’ geserveerd met zeekraal eten in een karakteristiek Zeeuws restaurant is vorstelijk genieten.

 

Sfeer Zeeuwse sprankeling