Ontdekken

Ontdek

uw Wemeldinge

Een luxe (t)huis

In Wemeldinge ontdekt u iedere keer weer wat een luxe (t)huis u heeft!
Hier woont u in een zeer gezellig en sfeervol dorp. U kunt er terecht voor een hapje en een drankje, sportieve bezigheden, uw dagelijkse boodschappen  of een dagje wellness.

 

Maritieme sfeer
Wandelend of fietsend door de gezellige straatjes van het authentieke dorp komt u als snel bij de mooie jachthaven van Wemeldinge terecht. De jachthaven ademt maritieme sfeer; een prachtige locatie met mooie boten en jachten aan de steiger,  omringd door ontspannen watersporters voldaan na een een heerlijke dag op de Oosterschelde.

 

Unieke natuur
Door de ligging aan het Nationaal Park de Oosterschelde, een uniek en dynamisch natuurgebied, is het met volle teugen genieten van deze prachtige omgeving. Al fietsend of wandelend spot u een grote verscheidenheid aan vogels, planten en met een beetje geluk ook zeehonden. Zo bijzonder en dat gewoon voor de deur van Residence Weumelinghe.

 

Heerlijke zeevruchten uit de Oosterschelde
Heeft u trek gekregen na een hele dag buiten leven? Hoe heerlijk is het om na een dag lekker fietsen, intensief zeilen of een boek lezen uit eten te gaan. In Wemeldinge kunt u uw culinair hart ophalen in restaurant ‘de Oude Sluis’ en Havenbrasserie ‘Bom Dia’; met heerlijke zeevruchten op de kaart. Lekkernijen als oesters, kreeft, mosselen, kreukels of kokkels eten…vers uit de Oosterschelde.

 

Een dagje uit
Door zijn centrale ligging in Zeeland heeft Wemeldinge vele mogelijkheden voor een dagje uit. Op slechts tien autominuten afstand bent u in bruisend Goes. In een half uur bereikt u al monumentaal Middelburg of maritiem Vlissingen en de wereldsteden Rotterdam en Antwerpen zijn binnen een uur bereikbaar. Een theaterbezoek, een dag golfen of winkelen binnen handbereik.

 

In Residence Weumelinghe bent u iedere dag een ontzettend rijk mens!

 

Ontdek Wemeldinge