Maritiem

Maritieme

luxe

Genieten van het water

Wat een luxe om als watersportliefhebber in Residence Weumelinghe te wonen. Door de bijzondere ligging direct aan de Oosterschelde kunt u wanneer u maar wilt genieten van het water.

 

Uw jacht praktisch voor de deur
Een dagje zeilen was nog nooit zo eenvoudig. Met uw jacht praktisch voor de deur, aangemeerd in de bruisende haven van Wemeldinge in Zeeland, vaart u zo de Oosterschelde op. Met de weerspiegeling van de Zeeuwse zon op het water en een kalm briesje in de zeilen heeft u met vrienden een bijzondere ervaring. Zonnebaden op het dek en proosten met een ijskoude prosecco op een heerlijke dag! Eén en al genot met de bijzondere aanblik van de Oosterscheldekering en misschien een aantal zeehonden die langs uw jacht zwemmen.

 

Waterskiën; de golven trotseren
Bent u op zoek naar iets meer (ont)spanning? Uiteraard kunt u ook met uw motorboot gaan waterskiën. De golven trotseren, oefenen tot u eindelijk die ene truc onder de knie heeft, om vervolgens uitgeput maar voldaan, weer terug te keren naar de haven van Wemeldinge. Ontzettend leuk om te doen met uw vrienden of kinderen.

 

Als ontdekkingsreiziger langs de kust
Of wat denkt u van een heerlijke kanotocht? Stelt u zich eens voor; u alleen in contact met het water. Hier kunt u uw gedachten de vrije loop laten en volledig ontspannen. U bent als een ontdekkingsreiziger langs de kust en kunt aanmeren op de meest verlaten plaatsen.

 

Bijzondere flora en fauna in de Oosterschelde
Door zijn bijzondere onderwaterwereld staat Wemeldinge bekend als Hotspot voor duikers. Een smeltkroes van nationaliteiten verzamelt zich hier jaarlijks om zich te vergapen aan de bijzondere flora en fauna in de Oosterschelde. Als duiker komt u hier absoluut aan uw trekken en weet u wat zo fijn is? Met een studio van ‘Weumelinghe’ als uitvalsbasis heeft u uw duikuitrusting bij de hand en kunt u snel en eenvoudig een nieuwe duikervaring opdoen.

 

Of u nu gaat zeilen, waterskiën, kanoën of duiken het Zeeuws water (de Oosterschelde) geeft u iedere keer weer het gevoel dat u bijzonder bent!

 

sfeer zeeuws water