Locatie

Wonen

in Wemeldinge

Welverdiend genieten;

wonen in Nationaal Park de Oosterschelde, met adembenemend uitzicht, in luxe en maritieme sfeer, in een gezellig dorp en op korte afstand van bruisende steden.

 

Residence Weumelinghe
Op een unieke plek in Wemeldinge direct aan de Oosterschelde ligt het prachtige Residence Weumelinghe. Links van de entree van de Residence ziet u de karakteristieke dijkwoningen staan. Aan de rechterkant in drie karakteristieke woontorens zijn de appartementen gesitueerd met op de begane grond de studio’s (gastenverblijven) en de parkeergarage.

 
Welverdiend genieten
Wanneer u in een luxe appartement in ‘Weumelinge’ woont, kunt u welverdiend genieten van de rust. Als u de living van het appartement binnentreedt ervaart u een aangename hoeveelheid licht en ruimte. Hierdoor kunt u ongehinderd vanuit uw luie stoel genieten van het uitgestrekte zicht over de Oosterschelde.

 

Wonen in Nationaal Park de Oosterschelde

Ligging
Zeer centraal in Zeeland
Wemeldinge is zeer centraal gelegen in Zeeland. De wereldsteden Rotterdam en Antwerpen zijn binnen een uur bereikbaar, de winkelstad Goes in tien minuten en binnen een half uur bent u in Middelburg of Vlissingen.

 

Kapelle
Het dorp Kapelle is slechts 5 km van Wemeldinge verwijderd en heeft een uitstekend voorzieningen niveau. In het dorp kunt u overal gratis parkeren.

 

Goes
Op slechts tien autominuten van Wemeldinge ligt de bruisende stad Goes. Goes vormt het kloppend hart van Zeeland met een historisch stadscentrum, een groot aanbod aan winkels, een 18- holes golfbaan, een multifunctioneel sportcentrum ´Omnium´, een A-theater ´de Mythe´, een ziekenhuis en een evenementencentrum de Zeelandhallen en talloze andere faciliteiten.

Adres
Residence Weumelinghe
’t Scheld
4424 NZ Wemeldinge

 

Vanuit Antwerpen
Volg de A12 richting Bergen op Zoom, neem de A58 richting Goes/ Vlissingen, na 20 km neemt u de afslag Yerseke (afslag 33), vervolgens rijdt u richting Kapelle, na 300 meter slaat u linksaf de Kanaalweg in, deze vervolgt u en u steekt uiteindelijk de postbrug over, vervolgens slaat u na de brug direct rechtsaf en volgt u de Westelijke Kanaalweg, deze gaat over in de Boulevard en op het einde daarvan gaat u linksaf de Nieuwendijk op en na 300 m rechtsaf naar ’t Scheld.

 

Route vanuit Antwerpen richting Wemeldinge

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Vanuit Rotterdam
Volg de A29 richting Breda/Roosendaal, vervolgens de N259 richting Bergen op Zoom, de A58 Goes/Vlissingen, na 20 km neemt u de afslag Yerseke (afslag 33), vervolgens rijdt u richting Kapelle, na 300 meter slaat u linksaf de Kanaalweg in, deze vervolgt u en u steekt uiteindelijk de postbrug over, vervolgens slaat u na de brug direct rechtsaf en volgt u de Westelijke Kanaalweg, deze gaat over in de Boulevard en op het einde daarvan gaat u linksaf de Nieuwendijk op en na 300 m rechtsaf naar ’t Scheld.

 

route naar wemeldinge vanuit rotterdam